Sedekah yang baik

Hamba Faqir | 06:02 | 1Comments |

Kita ni perantau je..

Hamba Faqir | 05:49 | 0Comments |

# ni bookmark yang saya sempat design untuk dijual semasa exspo usahawan pelajar USM.
(hasil kerja last minute)
anda berminat?nak free bookmark ni??komen sini.ada banyak stok hasil kerja buatan kami.

Timetable untuk sem 2 nih..

Hamba Faqir | 09:28 | 0Comments |

SEMESTER BARU,SEMANGAT BARU,AZAM BARU,TAHUN BARU,SEMUANYA BARU..DAN INSYALLAH...TARGET PUN BERTUKAR BARU..I WILL MAKE MY DREAM COMES TRUE.
3.0 N ABOVE IS MY TARGET..
DOAKAN SAYA.. :)


Pesanan buat si suami dan si isteri

Hamba Faqir | 07:47 | 0Comments |

Contest:Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com

Hamba Faqir | 05:02 | 2Comments |


nak join??jom klik banner di atas

Saya berminat untuk join contest ni memandangkan sedang free sekarang nih.okey,saya nak jawab soalan yang diajukan oleh penganjur contest.

bismillahirrahmanirrahim..

Macammana anda leh terjumpa blog akak?
Jawapannya: 
Saya terjumpa blog akak dari blog seorang blogger.Tapi saya tak ingat link blogger tersebut kerana saya secara kebetulan terklik pada contest nih dan cuba untuk mendapatkan semula link blog tadi tapi tak berhasil jadi saya tak dapat nak letak link blogger tersebut.harap maaf ye kak. :)

3/5 sebab saya suka baca blog akak?
Jawapannya : 
1) Saya suka baca blog akak ( silence reader ) kerana akak suka berkongsi berkenaan masakan dan semuanya macam menarik untuk dicuba.

2) Penulisan akak sangat santai dan mudah untuk difahami.Tidak terlalu skema dalam menaip dan padat dengan manfaatnya. :)

3) Blog akak menjadi inspirasi kepada saya untuk mencuba masakan baru..heheh :P , mempunyai penariknya tersendiri di mana blog akak berjaya mewujudkan daya pemujuk untuk saya mencuba resipi tersebut.Resipi yang saya suka ialah pecal jawa yang akak kongsikan tu.

4) Resipi di blog akak fresh belaka dan boleh buat terliur hanya sekadar tengok gambar-gambar yang akak post.(belum cuba buat kerabu mangga lagi tu..huu..kalau cuba,sudah tentu bertambah-tambah lagi terliurnya..espcially kerabu mangga tu..)

Apa-apa pun..sangat best apabila terjah blog akak..banyak tentang masakan.. :)
sebagai seorang wanita,sememangnya tak boleh nak lari daripada masakan ni,kalau tak tahu memasak,dah terkureng satu keistimewaan atau kebolehan sebagai seorang wanita.. :)


[ entri tamat pada 28 Februari jam 12 tengah malam ]


Contest "Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com" adalah anjuran www.kakinakl.combersama eyriqaz , kutooobamboo, dan jaakechik 






Jom Tengok sama-sama ;)

Hamba Faqir | 00:49 | 0Comments |

FREEBIES BLOG

Hamba Faqir | 00:27 | 0Comments |
Background Blog






# akan datang,saya akan upload freebies salam,button go top,header pula k.
;)

jika berminat untuk menggunakan bacground ni,sila klik pd gambar dan right click n copy image url.
semoga dapat membantu anda.

Semak tarikh luput tong gas untuk keselamatan

Hamba Faqir | 09:12 | 1Comments |

campuran background #2

Hamba Faqir | 09:05 | 0Comments |

















Background lagi..dan lagi..

Hamba Faqir | 08:56 | 0Comments |










berminat??ambil jelah..sebelum tu,kalau nak ambil,sila beritahu dulu di komen k.

Apa itu cinta?

Hamba Faqir | 07:46 | 0Comments |

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Open Cbox